Pod pirátskou vlajkou vzhůru za dobrodružstvím!

Filmografie Johnnyho

26. listopadu 2006 v 15:26 | Áďa |  Johnny Depp
2007- Piráti z Karibiku: Na konci světa
2007 - Shantaram
2006 - Diving Bell and the Butterfly, The
2006 - Piráti z Karibiku - Truhla mrtvého muže
2006 - Rum Diary, The
2005- Karlík a továrna na čokoládu
2005 - Mrtvá nevěsta Tima Burtona
2004 - Hledání Země Nezemě
2004 - Ils se marierent et eurent beaucoup d'enfants
2004 - Libertine
2004 - Tajemné okno
2003 - Bravo Profiles: Johnny Depp (TV)
2003 - Breakfast with Hunter
2003 - Kdysi dávno v Mexiku / Tenkrát v Mexiku
2003 - Nailed Right In
2003 - Piráti z Karibiku - Prokletí Černé perly
2002 - Ztracen v La Mancha
2001 - If I Should Fall From Grace: The Shane MacGowan Story
2001 - Kokain
2001 - Tour of the Inferno: Revisiting 'Platoon', A (V)
2001 - View From Hell, A (TV)
2001 - Z pekla
2000 - Čokoláda
2000 - In Bad Taste (TV)
2000 - Muž, který plakal
2000 - Než se setmí
2000 - Sleepy Hollow: Behind the Legend (V)
1999 - Astronautova žena
1999 - Devátá brána
1999 - Ospalá díra
1999 - Source, The
1999 - Stars of Star Wars: Interviews From the Cast, The (V)
1998 - Jak se neztratit v L.A.
1998 - Strach a hnus v Las Vegas
1998 - Where It's At: The Rolling Stone State of the Union (TV)
1997 - Bojovník
1997 - Krycí jméno Donnie Brasco
1997 - Town Meeting with Diane Sawyer: Celebrities vs. the Press (TV)
1996 - Cannes Man
1995 - "United States of Poetry"
1995 - Don Juan DeMarco
1995 - Mrtvý muž
1995 - Tom Petty and the Heartbreakers: Playback (V)
1995 - V poslední chvíli
1994 - Ed Wood
1993 - Arizona Dream
1993 - Benny a Joon
1993 - Co žere Gilberta Grapea
1991 - Freddyho smrt - Poslední noční můra
1991 - Idols (TV)
1990 - Cry-Baby
1990 - Střihoruký Edward
1987 - "Jump Street 21"
1986 - Četa
1986 - Slow Burn (TV)
1985 - Soukromý víkend
1984 - Noční můra v Elm Street
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Verča Verča | E-mail | 2. října 2007 v 10:50 | Reagovat

ahoj,jak se máš ?? Pošli mi prosím nějaké fotky Johnnyho.Díky a ahoj

2 JirkaŠ. JirkaŠ. | E-mail | 5. prosince 2007 v 18:21 | Reagovat

Ahoj prosíííím moc jestli by si my taky poslal(a)  nejake fotky Johnnyho Deppa diky a moc prosííím Jirka ahoj

3 kikinka kikinka | E-mail | 11. listopadu 2008 v 16:53 | Reagovat

moc moc mocinky prosím pošly mi nějaké fotky mě se strašně Jonny Depp líbí já ho prostě         ♥♥♥♥♥!!!!!!!!MILUJU!!!!!!!!♥♥♥♥♥

4 Janina Janina | E-mail | 1. dubna 2009 v 16:00 | Reagovat

Máš na odkazech viry ty dylino!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama