Pod pirátskou vlajkou vzhůru za dobrodružstvím!

filmografie Keiry

26. listopadu 2006 v 20:09 | Áďa |  Keira Knightley
2007-Piráti z Karibiku:Na konci světa
2006-Piráti z Karibiku:Truhla mrtvého muže
2005-Domino
2005-Pýcha a předsudek
2005 Svěrací Kazajka /The Jacket/
2004 Tulip Fever - Sophia Sandvoort
2004 Král Artuš /King Arthur/ - Guinevere
2003 Láska nebeská /Love Actually/ - Juliet
2003 Piráti z Karibiku /Pirates of the Caribbean/ (počítačová hra, hlas) - vypravěč
2003 Piráti z Karibiku - Prokletí Černé Perly /Pirates of the Caribbean: The Curse
of the Black Pearl/
- Elizabeth Swann
2002 Doctor Zhivago (TV miniseriál) - Lara Antipova
2002 Pure - Louise
2002 Thunderpants - studentka hudební školy
2002 Blafuj jako Beckham /Bend It Like Beckham/ - Juliette Paxton
2002 New Year's Eve
2001 Deflation - Jogger
2001 Díra (The Hole) - Frances "Frankie" Smith
2001 Princess of Thieves (TV) - Gwyn
1999 Oliver Twist (TV miniseriál) - Rose Fleming
1999 Star Wars: Episode I - The Phantom Menace - Sabé
1998 Coming Home (TV) - mladá Judith
1996 Treasure Seekers (TV) - princezna
1995 Nevinné lži /Innocent Lies/ - mladá Celia
1994 A Village Affair - Natasha Jordan
1993 Royal Celebration (TV)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 kkkkkk kkkkkk | 22. února 2007 v 18:25 | Reagovat

neni hezci nez kate beckinsale

2 terka treenka terka treenka | 10. srpna 2007 v 17:20 | Reagovat

Prosím pošlete to dál!

Tohle nepřestávej nebo se stane něco špatného. Jmenuji se Daisy, je mi 7 let mám blond vlasy a děsivé oči. Nemám nos a uši jsem mrtvá. Pokud tohle nepošleš 15ti lidem zjevím se dnes večer u tvé postele s nožem a zabiju tě.Tohle není vtip! Něco dobrého se ti stane v 15:22-někdo ti zavolá nebo k tobě promluví a řekne : MILUJI TĚ !!!! P.S: Neporuš to!

3 Bejbyyynka Bejbyyynka | Web | 13. srpna 2007 v 21:22 | Reagovat

Ahojky máš to tu pěkný...Podívej se prosím na můj blog,mam první bleskovku a napiš dyžtak komentář.Dík

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama